Idol paus..

Då var det paus i idol.

Inget känns bra, ska jag följa mitt hjärta eller måste jag gå en annan väg? Känns så tomt just nu..


Puss på er - ♥ -


Så duktig william är ;D

Lite bilder..

 
 
 

Puss på er - ♥ -


Smärta

Det gör ont
Jag vet
kroppen skricker
och hjärtat slår
mina andetag
är det enda som hörs
de är tunga
jag orkar inte mer.



Puss på er - ♥ -


Dålig star..

På dagen. Fan vilket helvette, man vaknar av att pappa tillslut väcker mig och william, jag kollar mobilen 48 missade samtal. okej? och hur sårad man blev men nu känner jag mig lite bättre. Jag orkar inte nåmer, är så less och trött och vill få saker och ting gjort. Jag önskade att det var annorlunda men tyvärr vad det inte och bättre kommer det inte att bli.. Hoppas du själv förstår..Bäst och bara vara vänner. du vet vem du är..

Nå idag har man varit ute med molle, ska snart busa lite med william, så glad att man har honom så glömmer man bort allt det andra som hänt. *Skönt* William är en riktig busunge och blir 6 månader idag! *Grattis* Det känns som det var för 1 månad sen man låg på bb ;D Tiden går så fort. Helt sjukt..

Nå nu ska jag busa lite med sonen..

skriver mer senare.


Puss på er - ♥ -

JÄVLA HELVETTE

Varför ska alla killar vara facking lika dana? Kan inte någon kille ens lyssna på sin flickvän? Vad är de med vissa killar? Ska dom få deras vilja igenom?? Fi fan säger jag bara.. *Med tårar i ögonen*

Hej då..


Flum inlägg ;D

Sitter vaken och kan inte sova. Som inte förvånar mig nåväl, 
Idag såg man idol och 2 av  mina favoriter gick vidare men inte clara eller vad hon nu hete.. Men jag hoppades hela tiden på erika sen hon började söka in.. 
Nå mer tänkte jag inte skriva.
 

jonas är lätt snyggast, bäst och vakrast..
vad mer kan man säga? Du är en bra vän ;D



Puss på er - ♥ -

Fixat och donat..

Så nu har man gjort bort en till sak idag, williams kläder som jag inte längre används är nu i en back. Allt rymdes inte så ska ta och köpa en till låda/back i veckan.. Det är som skönt och få saker och ting gjorda så man inte behöver tänka på allt. Gör man inte de som måste göras får man ju en massa saker sen man måste göra och det hatar jag.. helt ärligt blir jag så less att jag vet som inte vart och vad man ska börja med =). Haha..

Nå iaf skönt att få bort de..
Wiliam har nyss ätit, ligger ni på golvet och vänder på sig hur mycket som hälst. Hinner lägga han ner och på någon sekund ligger han på mage. Hahaha. Så gullit. Det tar väl kanske inte så länge tills han börjar åla eller krypa. Någon månad kan jag tro..

Nå nu ska jag gå..


Bjuder på en låt hära ;D


Puss på er - ♥ -

29/90-09

Hej igen..

Känner mig lite halft död, men ändå är jag pigg och glad.. Sådär jätte jätte jätte glad ;D
Har nyss ätit och funderar på om jag ska börja ta och gå igenom williams kläder nu och stoppa undan alla som blivit försmå.. Låter som en ra ide tycker då jag.. Efter de skulle jag vilja hitta på något men vad? någon som har lust kan ju slå en pling, har alltid med mobilen fast den inte funkar som den ska ..

Nå nu tänkte jag göra iaf lite nytta, ses senare :)


Bjuder på dessa bilder iställer för låt ;D

 

Puss på er - ♥ -


Äntligen ;D

Jag och william har vairt ut på prommis i höstvädret. Det var lite kylit men kläde på oss så man inte skulle frysa. Alldeles nyss så vände William helt själv på sig, han låg på rygg och så vände han sig att han låg på mage. Det är så kul och se när han lär sig olika saker.. Han kämpade och nu försöker han igen vända på sig..

Nä nu ska jag gå och vara med min son..

Puss på er - ♥ -


Tisdag

Då var det tisdag, imon ska jag till tandläkaren. .Illa
Men iallafall iinatt sonade jag inte förän halv 3 något, så slitet och stiga upp måste jag säga. Får se när jag nu kommer somna lite tidigare igen. Brukar ha sådanahära perioder jag inte kan sova.

Nå idag har man plockat upp lite från golvet, ska snart börja med att plocka in ny tvätten i skåpet osm mamma tvättade igår. Så det är bort gjort. Får se när jag börjar med williams kläder, det måste gå igenom.

Nä nu tänkte jag börja med att vika in tvätten..




Bjuder på den här låten jag lyssnar just nu på =)



Puss på er - ♥ -

Natten blir kort...

Och dagen blir extra lång när man inte kan sova.
Jag som också behöver sömn och får vila men kan inte sova så vad ska man göra? har läst lite men inte vart jag nå tröttare så sitter vid datorn som vanligt. Undra hur länge jag blir vaken inatt?
Det jag skulle vilja och behöva är att få sova ut riktigt ordentligt. De skulle vara pefekt för mig men om någon dag kommer jag somna ca vid 8 tiden. Men jag börjar redan att bli less att sitta vaken länge och vakna tidigt.

Nåväl, inget jag kan göra något åt.
Imon så ska man vakna tidigt, fixa tvätten, kanske tvätta något som behövs, mamma tvättade idag lite williams kläder. *Tack* Tvättade nya pyamasen han fick idag som han ska få ha på imon. Nu när jag pratar om kläder så måstej ag fixa bort williams kläder från skåpet som är för smått för honom. Ska ta bort alla i storlek 68 nu när han är 70,5cm lång. Jag hoppas han inte växer lika fort nu så man får chilla lite med att köpa en massa kläder men det är bara kul att shoppa till honom men ändå :)...
Mycket mer tror jag inte kommer hända imon.. Jag planerar inte så mycket mina dagar.

Snart kommer mamma hem, ska lägga mig i sängen igen så hon inte märker att jag är vaken. Tar och fortsätter och läser. Någon gång somnar jag iaf ;D



Nå, bjuder på en låt som jag lyssnar på just nu. =)



Puss på er och god natt - ♥ -

Grattis!

Grattis, nu är du 20år ;)



Varit på vift!

Idag har jag varit i stan, hittade 2 par byxor till william men ingenting till mig. jo, hittade tuggummi till mig ;D. hahah.. men jag har börjat sparar pengar så jag kan shoppa i luleå när jag nu åker dit och köpa till william saker och ting. Det får vi allt se när jag åker mot luleå. Ikväll blir det att slå sig ner framför tv:n, det är ju Idol ikväll som man inte får missa.
Någon annan som ska se de??  

Annars har det inte hänt så mycket idag. Funderade på att fa ut och jogga ikväll men det får bli imon istället. Nu tänkte jag gå och umågs lite med min son..

Bjuder på en bild på molle


Puss på er


Alltså kolla in det här..

Snacka om vad lång den är..



Puss på er - ♥ -


Jävla mobil!

Asså, jag råkade ta sönder min förra mobil för ca 7 månader sen och fick låna pappas gammla mobil. Int för den var något bättre men min förre som gick sönder,gick ju av på mitte bra va? Hade sådan med lucka. Men den här mobilen jag har nu har varit så konstig, ibland funkar den jätte bra och ibland inte alls som nu igår och idag har den bara stängst av när man pratat med någon eller om man har tänkt skriva sms. Får inte ens alla sms ibland. Helt sjukt och mina sms skickas tydligen inte heller. Fatta man blir less men ska köpa efter jul en helt ny som fan kommer funka...

Nå kanske ska berätta lite om dagen? Int för det finns så mycket att berätta. M jag och mamma bestämde oss för att fara på ikea så vid 18.00 for vi till ikea, det var inge folk alls mer än ca 20-25 bilar så william fick följa nu när det inte var mycket folk. Men söndagar brukar det vara lungt. Mamma hittade lite olika saker och jag köpte lite saker jag kommer behöva när jag ska flytta. Vill som ha det jag behöver telexempel i köket. =) Men när jag ändå tar upp de så ang lägenhet har jag tyvärr inte hittat ännu. Imon uppdateras lulebo sidan så ska väl kolla in där.

Men nu täntke jag sova. william har börjat vakna vid 7 tiden så dags för mig att lägga mig lite tidigare änn 2-3 på natten som förut..

Puss på er - ♥ -


Lyssna..

Lyssna och njut, min favvo som åkte ut..
Tror jag är kär;)

Fråga: Tyckte ni han var bra??






Puss på er - ♥ -


Med i tävlingen

Jag är med och tävlar om denna boklist hos ninninusens  i samarbete med barnparadiset där du kan vinna ett lektält eller en boklist.



var med ni med..
Tävlingen avslutas 30/9

Puss på er - ♥ -


Lördag

Sitter här med mickes tröja, mjukis byxor och se film. Kan det bli bättre? ;D Nja kanske om man hade sälskap. Men det har jag tyvärr inte.. Emma och fredde har just åkt mot piteå, blev lite sent men dom gilalr att köra hem på kvällarna. Men men..

En fråga: vem tycker om päron dryck? Jag där emot älskar de. Det är så gott om man jämför med vanlig päron juice, apelsin med mera.

Nu tänkte jag sätta mig i sängen och bara chilla.

Bild 1: *Mumms*
Bild 2: Päron dryck och lite godis..
 

Puss på er - ♥ -


Kvällen...

Då vart det inge luleå.. vilket var synd så kvällen består av att se någon komedi film och bara ta det lungt men först måste ju william somna. Han ligger vaken i sängen och små pratar med hans nalle ;D.. gullit värre..

Hela dagen har varit toppen. Emma och fredde kom vid 3 tiden hit och är ännu här, vi har ätit, gick en liten prommis med william och sen har vi bara tagit det lungt. Men william har busat med fredde och emma. Konstigt nog är han inte ännu så trött men snart somnar han. Man ser det på hans ögon.

Nu tänkte jag gå och umgås lite till innan dom åker.. =)

William med moster


William går med moster och gud far fredde =)


Det var länge sen man gungade



Dom 3, fredde bara väntar tills han får låna william ;D


dags för natten ;D


Puss på er - ♥ -


Prommis med hunden ;D

Då har man varit ut på prommis med molle. Helt sjukt va han har energi i sig. Hade lös honom i skogen och ibland fast om jag såg att en hund kom men han springer först en lång sträcka, tvär nitar och full fart springer han tillbaka mot mig. Det är något specielt med den hunden ;D hahah

Här bjuder jag på någon bild =)


Flummig bild ;D


En till flum bild ;D


Puss på er - ♥ -


Första gången jag van ;D

Äntligen van jag.. *Glad*



Van ett pärlset från Drakens Pärla hos Millah.

Puss på er - ♥ -



Nu kom emma och fredde..

Då har emma och fredde just kommit, william var lite blyg först när han inte kände igen fredde när han har fåt glasögon.. men nu sitter william lungt i moster emmas famn, leker med sakerna om är på bordet. Hahah gullit värre. Ska snart börja göra sallad till maten, vi ska äta kött, potatis och sallad. ;D *Gott, gott*

Sen har william fått lite kläder också av moster emma och fredde..

Nu ringer mobilen ..
Bilder på dom kommer här:




Så söt mössa ;D


Puss på er - ♥ -

Kväll...

Då var det kväll,

Idag har william busat med morfar nästan hela dagen och tills morfar skulle och jobba, busade lite med mormor också. Hahah.. William skrattade så mycket att man kunde själv inte låta bli. Han skrattade så högt och mycket. Haha vilken busunge han är ;D

Men kvällen blev inte nå rolig mer änn att städa,har damsugit hela över våningen och gå ut med tokiga molle. Det regnade ute och hoppade han på min ena sida med leriga tassar!!! *ARG* jag har ju vit jacka så jag hoppas det far bort i tvätten och att jackan blir vit igen. Annars köper jag en ny. ;D

Efter det tog jag de lungt och såg på idol och kändisdjungel, efter de blev jag så trött att jag ville bara sova men nu orkar jag inte vara vaken så mycket längre att kan ska snart krypa ner under täcket och sova. Emma o, fredde kommer imon hit, va kul det ska bli. Dom "bråkar/tjafsar" lite om vem som ska hålla och vara med lilla william. *hihi* roligare kan det ju inte bli. Men jag tror moster emma kommer få ta han först om inte fredde hinner. Hahah..
Jag tror inte heller william kommer vara så blyg för dom för sisst var han då inte de. Men tro får man ju alltid göra, att veta är ju en annan sak, men nu vet jag ju inte till 100% ;D

Nä nu kom jag inte på nå mycket mer att säga mer änn

Natti natti..

Bjuder på dessa bilder:

William busar med morfar. :P


William försöker ge leksaken till molle ;D


Puss på er - ♥ -

Stan..

Hej,

Nu är vi hemma igen, William har just somnat en stund. Han har varit vaken hela tiden vi har varit i stan och handlat. Först for vi till coop och handlade mat och hittade hårfärg till mig också. Lite måste jag ju få handla för ;D Men william kommer först, så tänkte jag alltid, har inte shoppat på minst 4 månader cilket jag är irriterad på. Háhah.. Efter vi hade handlat åkte vi vidare till barnens hus och djurmagasinet. Hittade 3 saker till william som han faktiskt blev glad över. Han tycker om saker som låter, så bilder på dom kommer.

Nu är vi hemma och nu äta maten redan klar. Hinneri nte skeiva mer..

Bjuder på dessa :)

Glad william innan vi ska åka ;D


I bilen :)


Nya leksakerna


Leksaken var från 3månader men han tycker om och bita på saker när det kliar så mycket i tänderna ;D


Nya leksakerna, tåget fick william av Morfar och Mormor.. ;D


Puss på er - ♥ -


Fredag!! :D

Fan va skönt med helg.
Inte för att det känns som helg men ändå.
Idag ska jag,william och mamma till Barnens hus och coop, senare ska man gå lång prommis och så ska man ta det lungt. Blir en lugn fredag. Måste se om jag har någon bra film man kan se om det inte går något bra på tv.

Nu ska jag och william hitta på något.


Bilder från dagen kommer ikväll =) Bjuder på den här ;D

Puss på er - ♥ -

Då var det kväll igen ..

Och imon är det ny dag och helg. Äntligen
Hade tänkt åka till luleå igår men det blev ändring när jag pratade med micke igår så nästa helg blir det först. Jag som hade planerat att fara i helg men det gör inget. Det skadar ju inget. Får hoppas att william inte är så där jätte blyg som han var sisst. Det är ju lite tråkigt måste jag säga..

Dagens planer gick inte som planerat. Allt utom att fota stenarna. Tycker värkligen inte om min vanliga digitala kamera. vill liksom ha SYSTEMKAMERA. Skulle bli så sjukt nöjd då med fotona. Men imon ska jag,william och williams mormor till barnens hus och kolla om vi hittar nå nya leksaker till honom. ;D Idag fick william en rolig leksak som han tyckte om men han vart så trött efter ett tag. Men det är ju ny dag imon. ;D

Nu känner jag mig så trött att det skulle inte vara så fel att få nanna kudden redan nu. William vaknar säkert vid 7-8 imorgon så dags att sova. Nä nu sova..



Puss på er - ♥ -


Med i en till tävling




Jag är med i tävling hos Millah om ett smyckeskit från Pagoni
Var med ni me =)..
Tävligen avslutar den 25 september.


Puss på er - ♥ -


Är med i tävling =)



Tävla om 2 set lila och svart pärlor från Drakens Pärla hos Millah.
Tävlingen avslutas 25 September.
Tävla du me =)

Puss på er - ♥ -


BVC/Läkarbesök

Då har man just komit hem från BVC/ läkarbesöket. 6 månaders kontrollen.

När vi kom dit var william sådär lugn men efter ett tag när maria skulle mäta och ta måttet på huvudet så blev han ledsen, maria tyckte det var ovanligt att william redan har börjat bli blyg, det brukar ske vid 8-9 månaders åldern och william blir 6 månader först på onsdag. Stor kille.  Själv kan jag inte förstå hur fort william växer/utvecklas.

William är nu
Lång: 70,5cm
Vikt: gått upp 400g..

När vi fick gå in till läkaren som skulle kolla william så började william skratta och ta i hans saker. haha.. Men allt var bra med william *skönt att höra*, men skulle försöka få han att tycka om att ligga på mage. Vilket han inte tycker alls om, ett tag går bra och då är det 2 minuter, sen vill han inte alls ligga på golvet på ett tag. Men stå och sitta tycker han allt om. 
Får se om det blir 8 månaders kontroll sen, Maria sa att jag ska ringa före och kolla. Dom vill inte ta dit så mycket barn numera när nya flunsan går.
 
Ska nu gå och umgås lite med min son william, han ligger på golvet och pratar och försöker vända på sig.. *hih*

Min ögonsten ;D *Söööt*
 

Puss på er - ♥ -


Torsdag

Inatt somnade jag vid halv 12 tiden.  Låg och läste en bok om barnmat som jag har fått låna av min brorssas sambo Sophie. Det är bra böcker måste jag säga. *Tack Sophie för jag får låna dom*

Idag steg jag och william upp ca halv 8. Började små städa upp lite saker i rummet och har nu tagit paus. Ska forsätta efter vi har varit på BVC med lilla william. Det är lite små spännande nu att fara dit. Men det är några timmar innan vi ska fara. Har tid först Kl: 12:45.
Annars idag ska vi gå ut en prommis senare på dagen, ska också leka lite fotograf åt mamma, Hon vill ha 3 bilder på stenar som dom har lagt ut här i marielund vid skolan. Det är stora stenar med ansikte, måste ha varit jobbigt och gjort dom men mamma ville ha 3 foton på dom som hon sen ska göra till en snygg tavla. Man blir ju lite närvös, har tyvärr ingen systemkamera ännu så får försöka fota det bästa jag kan idag. *Haha*

Nä nu ska jag gå och vara med william.


Bjuder bilder från igår =) *William klappade molle*
   


Puss på er - ♥ -


23:00

Har suttit i sängen och sett på lite tv. Känner mig trött och funderar på att sova..

Hittade en bra låt så bjuder på den ikväll.

Laleh - Simon Says


God natt
Puss på er - ♥ -


Kväll..

William ligger i sängen och har just fått välling och nattat honom så han sover nu för natten. Dagen idag har faktiskt varit riktigt bra. Men nu ska jag liksom fortsätta och se idol..



Puss på er - ♥ -


Onsdag =)

Lång prommisen gjorde mig på gott humör. Möte Gina på gåvägen också..
Hoppas jag är på gott och bra humör imorgon med. Ska nämligen till BVC med william, 6 månaders kontrollen. Nyfiken på vad läkaren kommer att säga och hur lång william är nu + vad han väger. Hihi

Nu tänkte jag gå och umgås med min son och ha en bra dag.. =)


2 bilder jag tog igår när jag gick på kvälls prommis med Molle =)




Puss på er - ♥ -


Onsdag morgon =)

Hade svårt och somna inatt, som inte förvånar mig alls. Känner mig inte så utvilad men med att få komma ut på en lång prommis gör mig pigg och glad.

Idag måste jag gå igenom mitt skåp. Ska fänsa ut alla kläder som är förstora som jag hade när jag väntade william. Det är som dags att dom åker bort. En massa linnen vill jag inte ens ha nåmer som har blivit så stora. *Illa* Men det skulle ju sitta fint att få ordning och reda i skåpet så man vet vad man har för kläder. Ska leta fram alla mina jeans så man kan börja ha dom igen.

Nä nu ska jag gå ner med william och se vad man har att äta frukost. *Mumms*


Puss på er - ♥ -

Tisdag


Nu har man äntligen tagit sig en lång prommis i det fina vädret idag, ser ut som att det blir mulet nu också. Men det gör inget. Var ute ca 2 timmar, skönt var det och william sov hela vägen också, Han vaknade inte ens när jag stannade och borstade molle ;D. *Heh* Så han har då fått sova, nu kommer han vara vaken ganska länge.

Nyss så kollade jag igenom en katalog mamma hade fått med påsten igår tror jag det var. Hittade en massa saker och kläder men jag tycker inte om att beställa så det får nog allt vara. Har bestämt att iaf beställa 2 body + 2 par byxor. Man får 2 bodysar för 49:50 om jag minns rätt och byxorna var också något sådant likande pris. Allt kommer gå på ca 100-120kr. William behöver liksom kläder. Han har storlek 74 nu på kläderna.

Nu ska jag gå och vara med william.

Puss på er - ♥ -


God dag...

Idag vaknade jag och william ca 06:30, det var slitet och stiga upp men när man är med william kan man inte ha någon dålig dag. *Haha* Har plockat upp tvätten idag och vikt in i skåpet, och snart ska vi snart ut på prommis som vi gör varenda dag. Molle ska få följa, ska stanna efter vägen sedan och borsta honom. han fäller ganska mycket päls.

Nå, vad mer ska man göra idag? har som inget planerat. Jo, Kanske stoppa upp williams tavlor med. Låter väl om en bra ide. ;D nä nu ska jag gå..

 

Puss på er - ♥ -


Måndag kväll..

Halloj.

William somnade vid 21:00. Blev riktigt glad också, nu har william börjat somna själv i hans säng. Jag brukar lägga ner honom i sängen, han får vällingen och efter ett tag somnar han av sig själv men idag somnade han inte förän efter 30-40 min. Men ändå duktig. Igår somnade han dirr. Känns på något sätt en lättnad för mig också som inte behöver bära honom så han somnar. Det är som lite tungt men han är hur dukitg som hälst nu. *Glad*

Just nu sitter jag och chillar, såg just att Navy CIS har börjat för 9 minuter sedan så ska lägga mig i sängen och kolla de innan jag själv går och sover.Är inte så trött ännu men imon ska nå byggare komma och göra klart det sista på vinden. Kommer vakna imon vid 7 på morgon då dom kommer.

Men nu ska jag se lite tv, sen nanna kudden.

Puss på er - ♥ -


Måndag

Idag har man hunnit med mycket.

Mamma och pappa for och gjore ärender vid 12 tiden då jag gick ut med william och molle. Var ute och gick över en timme, Senare vid 2-3 tiden for jag,mamma och william till rustan, Elgiganten, Jysk och m.m. Snart ska jag följa med mamma till IKEA, hon skulle köpa något. Untertiden ska william få vara med morfar. Han ska få hänga upp williams nya fina nallepuh tavlorna.

Hinner tyvärr inte skriva nåmer. Uppdaterar senare ikväll.

 

Puss på er - ♥ -

Natta william...

Då har william fått bada, har bäddat rent i hans säng så aldeles snart ska han få välling och sedan sova för natten. *söt ungen min* När han sen har somnat ska jag gå ut på kvälls prommis med hunden men min mamma är ju hemma så hon hör ju om william vaknar eller så. Han brukar bara vakna om han inte helt har somnat in och han tappar tutten, då vaknar han till men somnar om dirr sedan man gett den till honom.

Nu hör jag william så ska gå till honom.

Jag och molle


Puss på er - ♥ -


Uppdatering lite senare..

För nu ska william få bada =)..

Puss på er - ♥ -

Uppdatering

Idag var det helt okej att vakna upp.. Börjar bli van att stiga upp vid 8 tiden men william sov till 9 idag. *heh* jag uppdaterade aldrig någonting igår så tänkte skriva in lite vad som hände igår ;D

Lördag:

Dagen började med att vara med william, vid 12:00 tiden var micke och hans föräldrar på ikea då william fick vara med mormor undertiden jag hängde med på ikea med micke och dom. Det var kul. Kollade på dom nya sakerna som hade kommit där det stog "nyhet". Int för jag hittade själv något igår men jag var inte där för att köpa något. Närmade 2 tiden, cyklade jag hem, micke for till frasses och åt, Mickes föräldrar stannade på ikea och åt mat där. Jag for och gav william lite banan och så gick jag för att möta micke med williams farmor och farfar ville ju ockå träffa william innan dom åker hem. Träffade dom vid 4 tiden just innan dom skulle börja åka hem. William kände igen Pappa micke men det var lite svårt att komma på vem dom andra 2 var men efter ett tag visste william.

Fick också främmade av Bengt och marina om jag minns rätt hennes namn. Hon var trevlig och lilla saga var med =) * Hih* Så söt hund finns inte. Saga har det dära lilla extra somlucky hade. ;DMiss him..

Mer hände inte så mkt igår.

Klicka på bilden för att det ska bli större bild ;D
   


William, farmor, farfar. =)

Puss på er - ♥ -

Ain't no Sunshine When She's Gone

Den här låten har fastnat i mitt huvud! *HAHA*
Har den på min mp3, haft den sen 2 år tillbaka, när man sjöng i skolan.
Någon som kan sjunga den här låten bra är Anna (Anna-stina)!! Tro mig ;D



Det är INTE anna som sjunger i filmen!!


Puss på er - ♥ -

Minnen

Hoja, William sover en stund och sitter själv framför datorn och lyssnar igenom min musik på datorn som jag inte gjort på länge. Hittar en massa låtar som får mig en massa minnen! *Hahah* Som telexempel när jag och paulina sjunger i skolan, fick petri och jonne att komma till stallet i vouno! Det kommer jag ALDRiG att glömma, fick ju petri upp och rida på easy boy! Det var fan årets! Emiliam var ju också med oss, int för hon häller har glömt det. *Hahah* Dock var jag ju lite taskig mot Petri i stallet, men kaxar man med mig så gör det ont ;D Har lovat Emilia att komma förbi haparanda ryttare någon dag när hon är där. Har inte sett henne på 4-5 månader. Helt sjukt ;D Saknar att vara i stallet med hästarna. Funderar sen på att börja rida igen när william har blivit lite äldre.

Nåväl, hinner inte skriva mer =)

The Cranberries- Zombie


Eminem - Mockingbird


Eminem - Cleanin' Out My Closet


Puss på er - ♥ -

Suck

Då var det morgon igen.

Sitter nu igen här framför datorn och chillar, Försöker blogga så mycket jag hinner. Vet att det är folk som följer min blogg som inte har bloglovin så det är ju kul och veta. Det är lltid kul med läsare vid sidan om också. Haha.

Idag ska jag och william ut på prommis, känner mig lite stel igår efter som jag var tvungen och springa hem igår, var med molle och så ringer mamma när jag är typ på gåvägen mittemot buss stationen och coop. Hon ringer och säger att william grinnar helt hysterisk att jag ska skynda mig hem, Så jag och molle sprang så fort jag kunde och var hemma efter någon minut. Sprang hem den vägen bakom ica, och den vägen hem. Skulle inte förvåna mig om någon såg mig men och.! HAHA.. Men när jag kom hem efter någon minut så var han som lite lugn, tog över honom och sen så somnade han vid 9 igen. Han har sovit dåligt inatt, vet inte varför men ibland gör han de. tråkigt värre, har själv inte sovit så bra men det gör inget. är ändå glad.

Det är ju helg fan.! Men vad jag ska göra idag är att försöka hitta på något, vet att jag måste handla iaf. kanske hyra film och se de ikväll och sova tidigt. Men men..

Innan jag gör någonting så ska jag nu gå och dricka ett glas apelsin juice. *Gott*


William inatt ;D *sööt*


Puss på er - ♥ -

Halloj

Halloj.

Har just kommit hem från affären, handlade lite till mamma.=) Träffade Tarja, vilket var kul. Har inte träffat henne på ett bra tag, samma med Anna. 

Jag vet inte vad mer jag ska skriva..

Puss på er - ♥ -

God morgon!

Idag vaknade jag före william, Nu ligger william på golvet med hans lek saker och pratar. Har inte nå planer för idag så vill någon hitta på något så slå en pling? :) Ska nu gå och vara med william.

Tog snygg bild igår..


Fotograf: jag

Puss på er - ♥ -


Sova?

William hade bara tappat nappen så nu sover han vidare i hans fina säng. Själv funderar man på att sova. Det skulle väl inte vara så dumt? ;D Har nu stigit upp vid 8 tiden dom senaste dagarna, man blir ju som sagt trött mot kvällarna. William sov förut till 09:00-10:00 på morgon, vilket nu han inte gör längre. Men det gör inget, Jag längtar bara att få stiga upp och vara med min underbara son om dagarna. =) Man känner sig så glad och stolt som har så fin son.

Igår också fick william sova med mig i sängen. Man vaknade av att någon rev mig i håret. Jag som får ont bara jag borstar mitt hår ibland när jag har tovor. *haha* Jag vände huvudet och så fick man se någon som smailade och skrattade ;D *GULLIT värre* Men som jag skrev tidigare idag att min dag började dåligt var för att jag slog i min tå i dörrlisten! Var så nyvaken så sånt händer. *HAHA*

Nä nu ska jag krypa ner under täcket och nanna kudden lite. William somnade vid 20:00 så han kanske vaknar vid 7 på morgon. Han kanske väcker alla i huset när han börjar och prata. Det har jag gjort ibland.

Nåväl.
Puss på er - ♥ -


Lite om vad william kan..

Har tänkt idag på williams utveckling dom senaste 5 månaderna och här är lite =) 

William
* Greppar i saker och ting om man håller det framför honom
* Han pratar extremt mycket
* Han använder storlek 4 i blöjor
* Tar en i ansiktet hela tiden, nyper river och tar ordentliga tag,gärna i mitt hår
* Har storlek 68-74 i kläder
* Skrattar åt det mesta
* Upptäckt sin röst så han tjuter och kraxar så han blir helt röd i ansiktet
* Försöker förflytta sig när han ligger på golvet genom att trycka ifrån med fötterna
* Försöker hela tiden resa sig upp om han håller i mina händer
* Vill mäst bara stå
* Kan sitta själv några sekunder om han hittar balansen
* Stödjer huvudet, kan äntligen bära han på höften, perfekt!
* Är ibland blyg inför människor
* När han ligger på rygg försöker han få tag i fötterna
* Fått 2 tänder nere
* Sover ca 2 gånger på dagen kan bli 3 ibland
* Somnar senast ca 21 på kvällarna
* När han äter flaska har jag börjat ha honom i sängen eller på soffan, inte i famnen. Vill försöka vänja helt bort det nu att han inte ska äta i famnen.

Dock finns det mer saker han gör men hinner inte skriva nåmer, tror han vaknade.

Puss på er - ♥ -

16 September

Dagen började dåligt,
själv var man sur och allt gick dåligt, plus att vädret gjorde allt sämre på morgon, man vaknar upp och det regnar. *Hoja*  Men nu har jag och william varit ute ca 2 timmar och det har varit toppen.! Först gick vi prommis 1 timme och var sedan ute på gården och kollade runt lite. När vi nu kom in fick william sitta i han bil han har fått låna av hans kusin amanda som blir 3 år nu i vinter.. Först små tyckte han inte om den, satt ca 10 min och ville inte vara nåmer men nu kan han sitta ooch smaila, prata i den 30 min och bara ha kul. *Hih*
Min lilla busunge ;D

Nu ska jag gå och va med william. Höres ikväll igen..

Bjuder på lite bilder från idag.


På väg hem =) Fint att gå där

Jag tycker om hösten ;D


Nästan hemma


Efter prommisen ;D

 
Sötunge.

 
Inne efter prommisen :P

Puss på er - ♥ -



Staind - Believe


Det här låten är min nya favvo låt. Helt sjukt bra.
Lyssna =)

Puss på er - ♥ -


15 september

William har just somnat en stund, han sover minst 3 gånger om dagen men då är det minst 30minuter, ibland kan det bli 1 timme. Men sova en stund på dan är som viktigast, annars blir han å gnällig och somnar sen för att han är övertrött. Brukar alltid låta han sova då fast han ibland kan sova till 9-10 på morogn.

Nu när william sover kollar jag runt lite på bloggar och chillar. Känner mig som att jag själv vill vila men vilar jag nu får och vårt att somna inatt. Brukar alltid somna när jag ska vila.

Nu ska jag kolla vidare.
Puss på er - ♥ -


Dagens prommis

Nu har jag och william just kommit in från en lång prommis. Var ute och gick över 1 timme, ville gå längre men det blev att gå hem. Ska gå en till prommis senare men inte lika lång. Har inte så bra vagn just nu så vi får se vart vi sedan går.


Här kommer bilder från prommisen

 

 

 
Molle hittade inte mindre pinne xD

Puss på er - ♥ -


Vagnen är såld

Nu är vagnen såld. *ÄNTLIGEN*

Sålde den för 2000kr, för billigt men bara för att få bort den så man kan köpa ny.
känns liksom skönt nu att ha blivit av med den, det var ju många som mailade men ångrade samma dag dom skulle komma och kolla eller så skulle någon köpa men helt plötsligt hittat en annan. Var nära på att skicka iväg vagnen en dag men tjejen ändrade sig någon timme före. Så nu är vagnen sålt.! Hojja. Nu ska jag bara ta det lungt och kolla på lite nya vagnar. 
Någon som har tips om vagn? eller säljer?  











Puss på er - ♥ -


Ny vecka igen...

Då var det måndag igen. Helt vanlig dag.

William sover en stund, han var så trött och undertiden skriver jag ett litet blogg inlägg. Det är så att jag skulle egentligen varit ute och gått nu med william men det är någon som ska komma och kolla på vagnen. Får se när dom kommer. Dom skulle komma vid 12 tiden, vilket också jag hoppas att dom gör.

Kanske får sålt den trots allt men jag säger inget i förväg. *Heh*
Om dom inte ska ha vagnen ska vi senare idag gå en sväng, william har ju ingen vagn att åka i annars. Den svarta är inte så kul att gå med på grusväg. Men men..

Nu ska jag fixa lite här. Ha en bra dag.!

Puss på er - ♥ -

 
Bild 1: William så söt
Bild 2: Nu har jag färgat brunt =)


Här kommer lite bilder..

Lite bilder från pite..


Molle =)


Molle


Emmas och freddes hus


Jag och molle


William, williams moster emma och fredde


William oh fredde


Mamma och fredde


Alla utom jag. Pappa höll på  att berättade något .. HAha


William nyvaken ;D


The food ;D


Då var det dags att åka hem ;D



Molle fick först hoppa in i bilen innan vi andra ;D

Nu fick ni se lite bilder från idag..

Puss på er - ♥ -


Piteå

Hej hopp..

Nu sitter man framför datorn hoss emma. Tyckte den måste komma lite till användning. HAHHA skojja
William leker med morfar på golvet och pratar medans emma och fredde gör lite food. *You know food* Mamma står och håller emma sälskap medans emma fixar lite.

Själv gör jag inte så mkt. Sitter här och tar det lungt. Var ute för ett tag sen med molle, slängde pinne och leksak. Helt sjukt pigg han är, kallar han idag för tokstolle..HAHAA Men det är ju sant, han är tokig.

Nu ska jag vara lite social, fredde leker lite med william nu.


Puss på er - ♥ -

bilder kommer ikväll. får se om jag hamnar på någon bild. Det är ju oftas jag som fotar som vanligt. ;D


Imorgon!

Nu tänkte jag gå och sova men först ville jag bara säga att imorgon åker jag och william med mormor och morfar till moster emma och fredrik. Emma och fredrik saknar liksom william xD
Så imorgon är det dags att göra piteå osäkert *hahah*

Puss på er - ♥ -


Är med i tävling



Jag tävlar om ett vackert smyckeset från FashionSense.se
- Tävla du också! Tävlingen avslutas den 30 september 2009.

//Puss på er - ♥ -


Är med i tävling


 Är med i tävlingen om en snygg klocka hoss  http://klackarnaitaket.blogg.se

Tävlingen avslutas söndag 27/9

//Puss på er - ♥ -


Ingen rubrik

hej hallo!

Nu är jag här igen, har varit dålig på att uppdatera bloggen men har inte haft någon dator så då är de ju som lite svårt att uppdatera. Nåväl, dom senaste dagarna har jag inte gjort mycket, fixat och städat hemma nu när allt börjat bli klart. "vatten skadan" vi hade är nu borta, men dom har lite kvar att göra i vinden men nu får man sova i eget rum ;D Har fick sova nere med william i mamma och pappas rum. *Haha*

Nå, idag ska jag och william hitta på något roligt iaf..

NU måste jag ut med hunden.. skriver mer senare.
Puss på er

Tisdag

Dagen började med att vi vaknade vid 10 tiden på morgon.
Planerna var idag med att fara till marlena och mathilda och hälsa på. Vilket var jätte kul, Åkte dit vid 12 tiden, micke for till stan. Mathilda var lite busig och ville ta williams napp men den fick william sen ha i fred efter ett tag. William sa inte så mycket, han är inte van att vara med barn så han kollade mäst på lilla mathilda när hon gick med gåstolen fram och tillbaka. *Gullit* Men det var riktigt kul. Drack kaffe och gick en prommis.

Vid 2 tiden började jag och william börja gå hemmåt. Det var så varmt och fint väder så varför inte gå? :D Klar man ska gå då. *Haha* Och så fick vi lite sälskap en bit, marlena och mathilda skulle ju till affären så. =)

Nu är det kväll och william sover..

ska nu gå ner och hämta vatten och se lite tv innan man ska sova..
PS: bild kommer imon

Puss på er - ♥ -


Lilla killen :/

Nåhej!

Nu sitter jag här igen, micke ser på tv, skulle vilja sova men var bara tvungen och skriva ett inlägg.
Idag kom emma och birgitta förbi till happis och hälsade på. Vilket var jätte kul, william blev bara lite blyg men det tog sig efter ett tag. Hade bestämt mig för att åka till luleå idag och göra luleå osäker. *hah* Fick åka med emma och birgitta för dom skulle ju hem till hotlax. Skönt att slippa åka buss. Somnade fan i bilen, men det var inte så konstigt för att jag kunde inte sova förra natten, somnade efter 4 tiden på morgon.

Vi var framme i luleå först närmare halv 5 tiden. Hade planerat att gå en prommis med marlena och mathilda men det vart inte de. Det vart lite struligt med william och så blev det sent. William har inte varit alls glad idag, han har varit så osäker här när han inte har varit här på ett tag. Lilla killen. Fick ta en prommis ut vid halv 8 tiden för att han skulle få annat att tänka på så vi gick en liten bit, när jag,micke, william och hunden ronja kom hem igen så var han som glad. När han kollade runt igen på vissa saker började han bli ledsen igen. Så han har varit lite mammig.

Imon blir det lite andra planer, Micke ska fara in till stan och han har lite andra planer så.. Medans jag och william ska gå till marlena och mathilda. Så kul att william får vara med andra barn =) Det händer inte ofta, vi ska väl ta en prommis och sen får vi se. Kommer bli riktigt kul..

Nä nu är jag så trött att jag skulle kunna somna här framför datorn men ska se något på tv sen sovaaaaa...

Bjuder på en bild jag tog när jag och micke var i kukkolaforsen =) *så fin*


Puss på er - ♥ -

Måndag och ny vecka!

Vad ska man hitta på idag?

Just nu sitter william i mosters famn medans jag har fixat mig..

Nu ska vi bege oss att hitta på något.

Här en bild på william



Puss på er - ♥ -

God natt

God kväll!
Här sitter jag framför datorn och chillar, nu iäll har jag börjat se igen två och en halv män sesång 1. Har nämligen de på skiva, sammtidigt har jag suttit och mixtrat / målat lite naglarna igen. Har börjat göra de ofta nu men iväll gjorde jag bara något enkelt. *Hahah* Lägger in bild imon.

Annar har jag inte gjort så mkt. Nu tänkte jag fort gå ut med molle innan pappa ska sova och sen ska jag själv lägga mig och sova. Sjukt trött kan man säga att jag är. Konstigt nog har jag kunnat hålla mig vaken så här länge fast man stigit upp tidigt.  Nåväl..


Fotad av williams moster Emma
Lejonet och snutten på sidan
, (jag sov breved men tog bort mig)*gullit*


God natt
Puss på er - ♥ -


Söndag

Helt seriöst har dagen varit riktigt bra.
William har tränat med att få sitta och stå. Men märkte idag att han bara vill stå, när han stoppar han nu i stolen eller att han ska bada så får man vänta ett tag tills han sitter men det är bara ibland det blir så.. *HAHAH* Men snart ska ju william börja ta sig upp via mödler och liknande. Han hittar på nya saker och pratar riktigt mycket nu. *Gullit*

Idag också fick jag veta att tjejen som skulle köpa vagnen inte skulle de att hon skulle få en vagn av deras föräldrar och att det var lite förlångt att skicka vagnen. Nåväl, men en från stockholm,gällevare har nu hört av sig och en har mailat på vagnen så nu får vi se vem av dom 3 som köper vagnen.

Nu ska jag vara med william, han ligger i babygymmet och ser på "krambjörnarna" (Barnfilm).

Söt ungen min (man ser små tänderna) *sött*


Sitter så fint *Söt*
 
Puss på er - ♥ -


Makeup tips

William var så trött så han somna, undertiden sitter jag framför datorn nu ett tag och kollar runt lite på youtube. Hittar en tjej som är grymt duktig på hur man gör olika sminkningar.

Kathy´s makeup tips


Puss på er - ♥ -


....



.


Puss på er - ♥ -


Trist lördag

weei så är det lördag.
 
Snacka om man känner sig deppig och trött. Vaknat tidigt och helt sjukt tråkigt väder. *REGN*
Jag som hoppades på att det skulle bli bra väder men icke de.

Idag ska jag då fixa lite med vagnen och göra den klar. Sålde den igår nämligen ända till gävle. Har fått många som har ringt om vagnen men folk har bott så långt bort och nu ville en tjej köpa den. Har skickat ca 10 foton till henne på vagnen i olika vinklar. Det enda som var med vagnen är en liten spricka i handtaget men det var också när jag köpte vagnen men hon sa att det var ingenting.

Så nu är det liksom dags att kolla/hitta vagn nästa vecka, vill ha en lättare och så en svart eller mörkblå.

Nå nu ska jag skriva ut lite foton..

Puss på er - ♥ -


Trött Trött Trött

Finns typ inget mer att säga mer än tröttless och ger upp.

Vad har man gjort idag? städat, varit med lilla söta william och inget annat.
Nä nu ska jag gå.. har inget vettigt att skriva idag. *Sur*

Puss på er -♥ -


Torsdag

Veckan håller på och ta slut och helgen närmar sig. =)

veckorna går helt sjukt fort måste jag säga. Man hinner bara sova och vakna så är det nästan kväll igen. *haha*

Själv har jag och william just kommit in från en lång prommis.
Det var helt sjukt fint väder och lilal molle fick också följa som alltid. Annars idag ska jag byta säng kläder och damsuga så man får lite bort gjort. Sen får jag se om jag far förbi ica och köper hårfärg. har inte färgat på månader så har just nu 3 olika färger i mitt hår. blont,ljusbrunt och min vanliga hårfärg som har nu börjat växa ut. xD men det ska bli ändring på.


Lilla william innan han skulle äta idag. I handen har han nya leksaken ;D


Så glad man är när det är mat dags ;D


Puss på er - ♥ -


Bilder på william från igår.-

Här kommer blilder på lilla william....





Puss på er - ♥ -

Till lilla saga ;D

Nu har min syrra tojan och johan bestämt namnet på bejbisen och det blev Saga Maria. *Fint* Så var förbi med pappa i stan och så köpa en liten present. Vet inte om jag vågar lägga in bilderna på dom men gör det ändå.

Idag vart det inte någon städ dag. Följde med pappa på några affärer, mer affärer änn vad man skulle på. *hahah* For till torneå också konstigt nog...

nä nu ska jag gå till william.

Här kommer bilderna på kläderna (presenterna).=)
Allt är från mig,emma,fredde,william,mamma och pappa till lilla saga..

*fina* ;D Pyxorna är tagen makifrån efter som det var text på dem.


Dom hittade mamma när hon var i affären =) *sjukt gullit*



Puss på er -♥-


Onsdag

Så var man här igen..
Fan va sur man blir när man inte får sova något.. Dom har ju rivit ut all golv och isolering på vinden så man hör ju inte lite när det blåser. William har också sovit lite dåligt men nu sover han i mormors och morfars rum med molle som ligger breved sängen. *Gullit*

Idag ska jag städa hela dagen. Har börjat lite smått att plocka upp williams saker från golvet. Annars har kommer det inte hända så mycket. Får se om man ids gå ut en liten sväng med william om det slutar och regna, annars blir det att stanna inne =)

Nu ska jag gå..

Sjukt tråkigt väde :/



Puss på er - ♥ -

Sjuk?

Sitter här framför datorn igen med en kopp te..
William lilla sover, tro eller ej så är jag helt döds trött efter förra natten då william inte sov så bra. Får hopps han sover bra inatt. Själv så håller jag på att bli sjuk, känner mig trött, fryser och lite smått förskyld. Man orkar som inte göra så mycket på dagarna när man inte känner sig helt frisk. Mamma och pappa har bestämmt att om 2 veckor ska vi till syrran emma och fredde så tills de hoppas jag att jag är frisk och inte förskyld eller något. Hatar värkligen och vara sjuk.

Nåväl, imorgon har jag planerat att jag ska städa här uppe, nu bor ju inte emas hemma längre så får damsuga hela över våningen men det är inga problem. Ska byta sängkläder, plocka upp tvätten och vika in kläderna i skåpet + mycket mer jag får städa. *stor städning på g* ;D
Det låter inte så kul att städa men det måste göras.

Nu ska jag ta en filt, krypa ner i sängen och sova.
Sover med både filt och täcke. Då kanske ni förstår hur mycket jag fryser. ;D

Puss på er - ♥ -


Natten!

Natten har gått hyfsat bra.
William vaknade 04:00, han var lite halft ledsen men efter en timme så började han gråta. Försökte söva om honom men det tog tid. Somnade först vid 06:00 på morgon. *illa* ;D

Vaknade för ett litet tag sen och william är på topp humör. Vilket är jätte bra. Ska ut snart på en prommis efter han har ätit. Får se sen om man tar nya foton på bilen med som ska in på blocket. Har bestämt att den ska säljas ;D *hih* Nåväl,

William i nya overallen.
Fick ha på den dagen det regna lite/blåste


Puss på er -♥ -

Anonym!

Jag blir så irriterad när folk skriver och inte nämner sitt namn. Har jag skrivit lite fel behöver man inte börja skriva och rätta saker och ting. Ska någon kommentera så nämn ditt namn. !!!


31 Augusti

Dagen började med att man vaknade vid 8 tiden.
William fick ligga ett tag med mig i sängen innan man steg upp.. Han jollrade och höll på med hans snutte filt / nalle. 10.00 hade vi tid hos maria på bvc. Ville egentligen inte fara dit när den här svininfluensan går, Dom hade ju gjort om här på bvc avdelningen. Väntrummet på bvc hade dom gjort till infektion rummet stog det på lappen så man fick gå in en annan väg. Nästa månad ska william dit igen och sen ska vi inte dit förän han är 8 månader, dom vill inte ha så mycket barn där när infektionen går. William fick 5 månader sprutan, vacc sen hade han vuxit 3 cm. nu är han 68,5cm. Så nu får man börja köpa storlek 74 till honom so vi har på några kläder. det är inte alls många men vissa som är i storlek 68 är större. Om man jämför med lindex och hm så vissa  lindex bejbi kläder är mycket mindre i storlekarna. Har fått veta av många att man ska alltid köpa en storlek större om man köper på lindex. nå tillbaka till bvc.

När william fick första sprutan grät han men när han fick den andra sprutan var han så ledsen att han av sig själv började vända sig mot mig och ville upp mot axeln. Lilla stackarn. Den andra sprutan sved så mycket att han inte alls kvar nå glad. Hela dagen har han varit sådär kramgo och lugn kille. Han ville inte sitta själv eller ligga ner. Han skulle bara vara i famnen hela kvällen tills han somnade. Han somnade först  ca 21:0 i famnen när jag såg på tv. Först märkte jag inte att han sov men efter ett tag så kände jag i armen att nu har han somnat och det hade han gjort. Nu sover han så gott.

Annars idag har det inte hänt mycket. När william sov middag, gick jag en prommis igen med molle lilla. Han har tydligen börjat vänja sig att jag ofta går ut med honom. Alltid när jag tar i vagnen och ska ut med william har han fått följa men mamma har nu ibland vilja ta med honom så har molle blivit helt hysterisk och mamma har fått gå ut först med molle innan jag har gått ut. *HAHA* så kan de ju gå. Men en prommis behövde han allt. Gick inte sådär jätte långt idag när jag visste att william inte var så glad idag. Man vill ju hälst vara hemma när han vaknade.  tror han sov 2 timmar.

Nu tänkte jag själv gå och sova lite, känner på mig att william kommer vakna snart. han sover inte alls så bra men får se om han får nå feber inatt eller imon. sisst fick han lite feber.

Natti natti.
Puss på er - ♥ -


RSS 2.0