BVC/Läkarbesök

Då har man just komit hem från BVC/ läkarbesöket. 6 månaders kontrollen.

När vi kom dit var william sådär lugn men efter ett tag när maria skulle mäta och ta måttet på huvudet så blev han ledsen, maria tyckte det var ovanligt att william redan har börjat bli blyg, det brukar ske vid 8-9 månaders åldern och william blir 6 månader först på onsdag. Stor kille.  Själv kan jag inte förstå hur fort william växer/utvecklas.

William är nu
Lång: 70,5cm
Vikt: gått upp 400g..

När vi fick gå in till läkaren som skulle kolla william så började william skratta och ta i hans saker. haha.. Men allt var bra med william *skönt att höra*, men skulle försöka få han att tycka om att ligga på mage. Vilket han inte tycker alls om, ett tag går bra och då är det 2 minuter, sen vill han inte alls ligga på golvet på ett tag. Men stå och sitta tycker han allt om. 
Får se om det blir 8 månaders kontroll sen, Maria sa att jag ska ringa före och kolla. Dom vill inte ta dit så mycket barn numera när nya flunsan går.
 
Ska nu gå och umgås lite med min son william, han ligger på golvet och pratar och försöker vända på sig.. *hih*

Min ögonsten ;D *Söööt*
 

Puss på er - ♥ -


Kommentarer
Postat av: Emma

Söt-Willle! :) Han är inte liten han, tror han utvecklas som att han skulle vara typ 8 mån istället för 6 om man jämför med nån av dina bloggkompisars barn. :O Han är snabb. ;)

2009-09-24 @ 14:37:45
URL: http://emliisch.blogg.se/
Postat av: Helena

Att man kan vara så söt och goo :D!!

2009-09-24 @ 16:38:37
URL: http://completelyme.blogg.se/

Vad hade du på hjärtat? :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0