Kanske man borde sova..

Låter som en toppen idè att få nanna kudden när man ska upp tidigt.
William har helt vänt på dygnet, för ca 2 dagar sen kunde han inte sova, han försökte söva honom från 23:00 men han somnade vid 4 tiden. Jobbig natt var de, och ikväll somnade william vid 23:00 så måste försöka få honom att ändra tiden tillbaka till att han somnar 20:00 så imon när han vaknar, hoppas att han vaknar hyfsat tidigt så får man stiga upp, har också en massa saker att göra imon.

Imon ska jag nämligen man stiga upp tidigt vare sig william vaknar eller inte.
Det blir storstädning harj ag bestämt, hela övervåningen ska städas. Ska ocks gå prommis med william plus att sanna kanske också skulle komma förbi på dan. Vilket kommer göra dagen ännu bättre och roligare. Henne har man inte sett på ca 4 månader om inte mer. Sisst var hon och hälsade på och då var william så liiiiiten men nu får hon träffa en busunge. Får se om han känner igen henne. Han kommer kolla sådär extra mycket men efter ett tag kommer han bli som vanlig lite busunge som han är.


Hojja, klockan bara rinner iväg.
Att klockan ska gå så fort asså.
Känndes som att ice road truckers pogrammet slutade just fast det var för 1 timme sedan. Om någon undrar om jag ser på det så svaret är: ibland kan det hända att jag kollar på det. ;D 

Nä nu sova lite.


Bjuder på en låt innan man går =)

Puss på er - ♥ -

Kommentarer

Vad hade du på hjärtat? :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0